FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Strachan: Mandžukić je poput Messija

ZAGREB, 6. lipnja 2013. (Hina) - Marijo Mandžukić je nezaustavljiv i on igra poput Lea Messija, kazao je konferenciji za novinare uoči kvalifikacijske utakmice Hrvatska - Škotska izbornik Škotske Gordon Strachan.

Škotska je u Zagreb došla bez velikog dijela prve momčadi, s mladim i neiskusnim igračima, no škotskog izbornika ne brine činjenica da bi na Maksimiru u petak mogao doživjeti težak poraz.

"Ne vjerujem da će nas Hrvatska pregaziti, zapravo vjerujem u svoje mlade igrače, iako mnogi od njih dosad uopće nisu igrali u Europi. Nedostaje nam čak 13 igrača, ali o tome će razmišljati nakon utakmice. Kada sam bio trener Coventrya nisam se bojao kada smo igrali protiv Manchester Uniteda i Arsenala, pa se neću bojati ni sada", kazao je Strachan, koji je ipak priznao da se najviše boji Mandžukića.

"Mandžukić je jednostavno nezaustavljiv, iako svi znamo što će učiniti. Hrvatska je jaka ekipa koja je opravdano četvrta na svijetu, a njihova snaga je i u nepredvidljivosti jer izbornik Štimac raspolaže s velikim brojem kvalitetnih igrača različitih profila. Morat ćemo biti vrlo oprezni", kazao je Strachan.

Utakmica Hrvatske i Škotske igra se u Zagrebu u petak u 20.15 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙