FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Zbog radova na Istarskom ipsilonu vozi se otežano

ZAGREB, 4. lipnja 2013. (Hina) - Na Istarskom ipsilonu se zbog radova između odmorišta Bale i čvora Vodnjan sjever vozi otežano pa su u vrijeme gušćeg prometa mogući zastoji i vožnja u koloni, izvijestili su jutros iz Hrvatskog auto-kluba (HAK) i naveli da su na dionicama cesta na kojima traju radovi moguće su poteškoće u prometu.

Zbog radova, zatvorena je državna cesta D1 na dionici Udbina-Gračac. Obilazak za sva vozila je: Udbina-D522-Gornja Ploča-ŽC5165-Sveti Rok-D50-Gračac i obrnuto, navode iz HAK-a te vozače upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te poštuju privremenu prometnu signalizaciju u zonama radova.

Također napominju da će se od 4. do 6. lipnja od 7 do 17 sati zbog radova na Jadranskoj magistrali u mjestu Kupari voziti uz prometnu signalizaciju, naizmjence, pa su mogući zastoji u vrijeme pojačanog prometa. Od 5. lipnja pa do daljnjega zbog sanacije željezničko-cestovnog pružnog prijelaza za sav promet bit će zatvorena državna cesta D46 Đakovo-G.P.Tovarnik, na dionici Novi Jankovci-Stari Jankovci.

Zbog radova zatvorene su ceste: D1 od raskrižja u Velikom Trgovišću do čvora Mokrice i između čvorova Trakošćan i Đurmanec, D22 Možđenec-Sudovec, D27 Benkovac-Šopot (s autoceste A1 prema Benkovcu izlazi se na čvoru Zadar II), D33 kroz grad Knin, D34 Donji Miholjac-Črnkovci, D35 Sveti Križ Začretje-Donja Šemnica, D41 u Vrbovcu, D42 Vrbovsko-Gomirje (zbog urušavanja mosta), D47 u Brestači, kod Novske, D205 Risvica-Dubrovčan, D523 Križišće-most Krk i županijska cesta 6075 Skradin-Dubravice i most Rivina Jaruga.

Za teretna vozila zatvorene su ceste: D29 Marija Bistrica-Soblinec, D205 Klanjec-Dubrovčan, županijske ceste Vidrenjak-Popovača-Kutina–Novska i Orahovica- Kutjevo.

Naizmjence se vozi: D518 Osijek-Markušica-Gaboš-Jarmina, na dionici od nadvožnjaka u ulici kneza Trpimira (južna osječka obilaznica) do nerazvrstane ceste Brijest-Osijek, D2 južna obilaznica grada Osijeka, na nadvožnjaku "Trpimirova", D3 između naselja Skrad i Kupjak, Jadranskom magistralom (D8) na nekoliko dionica: između Klenovice i Senja, između Sukošana i Bibinja, kod Omiša te od Živogošća do Ploča, na D44 Buzet-Roč, D512 Makarska-Gornje Igrane (u mjestu Gornji Tučepi), na D37 Petrinja-Glina, od Petrinje do završetka naselja Gora i kroz naselje Novo Selište.

Zbog razminiranja zatvara se županijska cesta Čanak-Kozjan-Bunić do zaseoka Jurkovići u naselju Kozjan. Obilazak je Kosa Janjačka-Čanak i Ramljani-Čanak.

Zbog izljevanja rijeke za sav promet zatvorena je županijska cesta Smiljan-Novoselo.

Zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na D42 u mjestu Poljanak (zbog urušavanja dijela kolnika).

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙