FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vlada imenovala ravnatelja HZMO-a svojim predstavnikom u mirenju sa sindikatom

ZAGREB, 3. lipnja 2013. (Hina) - Hrvatska Vlada danas je na telefonskoj sjednici ravnatelja Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (HZMO) Srećka Vukovića imenovala svojim predstavnikom u postupku mirenja s Radničkim sindikatom HZMO-a u kolektivnom radnom sporu.

Vlada je priopćila i kako je suglasna s izborom miriteljice Danice Lisičar koju je predložio Radnički sindikat HZMO-a, u Zahtjevu za pokretanjem postupka mirenja.

Predstojnika Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom Mladena Pejnovića ovlastila je u ime Vlade na sjednici Glavne skopštine Ine 5. lipnja prihvati otvaranje te skupštine, utvrđivanje popisa sudionika, Godišnje konsolidirano i nekonsolidirano financijsko izvješće s Izvješćem neovisnog revizora za 2012. godinu, Izvješće o stanju Društva i Ina Grupe u 2012. godini te Izvješće Nadzornog odbora o obavljenom nadzoru u 2012. godini.

Vlada je Pejnovića ovlastila i da prihvati Odluku o upotrebi dobiti Ine u 2012. godini, razrješnicu članovima Uprave i Nadzornog odbora za poslovnu godinu 2012., izbor revizora za 2013. godinu, Odluku o izmjenama predmeta poslovanja Društva - dopuna djelatnosti, Odluku o izmjenama i dopunama Statuta Ine, usvajanje potpunog teksta Statuta i stavljanje izvan snage Statuta od 19. lipnja 2012. godine (potpuni tekst).

Tekst zaključka i odluke objavljeni su na web stranici Vlade RH: www.vlada.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙