FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za ponedjeljak, 3. lipnja

ZAGREB, 3. lipnja 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za ponedjeljak, 3. lipnja.

ZAGREB - Prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić otvorit će Prvu konferenciju hrvatskih počasnih konzula. Uz ministricu Pusić, uzvanicima će se uvodno obratiti i potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i EU projekata Branko Grčić, ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak, ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras i ministar turizma Darko Lorencin. (MVEP, Trg Nikole Šubića Zrinskog 7-8). Za medije su otvorena prva tri panela Konferencije koji će trajati od 9 do 14 sati - Uvodna obraćanja (9-10.15), Promocija hrvatskog izvoza (11.15-12.45) i Privlačenje stranih ulaganja (12.45-14 sati)

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović primit će počasne konzule Republike Hrvatske i voditelje predstavništava Hrvatske gospodarske komore u inozemstvu (Ured predsjednika, Pantovčak 241,14.15 sati)

SARAJEVO - Glavni državni odvjetnik Republike Hrvatske Mladen Bajić i glavni tužitelj Tužiteljstva Bosne i Hercegovine Goran Salihović potpisat će protokol o suradnji u procesuiranju počinitelja ratnih zločina, zločina protiv čovječnosti i zločina genocida. Protokol će biti potpisan na temelju postojećih bilateralnih sporazuma između Hrvatske i BiH o suradnji u građanskim i kaznenim stvarima.

KIRKENES, Norveška - Sastanak premijera nordijskih i baltičkih zemalja i Rusije.

Dežurni urednici:

Noć: Denis Lugarić

Prijepodne: Ivo lovrić

Poslijepodne: Damir Muštović

Večer: Srđan Baković

Tel.: **385-1-4808645

Fax-: **385-1-4808 822

E-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙