FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rajko Ostojić čestitao sugrađanima Dan grada Zagreba

ZAGREB, 31. svibnja 2013. (Hina) - Kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Rajko Ostojić čestitao je danas svim Zagrepčankama i Zagrepčanima njihov dan, 31. svibnja, Dan Grada Zagreba i istaknuo kako je to "dan kad se svi zajedno prisjećamo zašto volimo naš grad, u kakvom je trenutnom stanju i kakvu mu budućnost želimo".

Ostojić je naglasio kako će upravo Zagreb 1. srpnja dočekati naše nove europske partnere i prijatelje te kako baš nikome ne bi smjelo biti svejedno kako ćemo se prezentirati u društvu svjetskih kulturnih i gospodarskih prijestolnica.

"Danas slavimo dan našeg Grada, a sutra ćemo birati kakvu mu budućnost želimo. Želimo li grad koji živi od danas do sutra, u kojem se nepotrebno troši naš novac i manipulira s gradskim resursima ili želimo bolji život temeljen na viziji. Želimo li funkcionalan grad koji je otvoren svim svojim sugrađanima ili grad u kojem su jedni privilegiraniji od drugih?", upitao je Ostojić.

Uz to, Ostojić je istaknuo da nedjeljni izbor Zagrepčana nadilazi okvire bilo kakve politike, nadilazi sva međusobna prepucavanja i podmetanja političara.

"Svjestan sam činjenice da je puno mojih sugrađana razočarano politikom i političarima, ali također sam siguran da još uvijek vjeruju u poštenje i žele rad i rezultate. Vrijeme je da se probude svi oni građani, koji su nezadovoljni situacijom, upali u apatiju i već pomalo odustali od Zagreba iz svojih snova. Sugrađani, odluka je na vama, drugačiji i bolji Zagreb je moguć", poručio je Ostojić u čestitci.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙