FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ivanišević i Ževrnja: pobjedit ćemo u drugom krugu

SPLIT, 31. svibnja 2013. (Hina) - Kandidati HDZ-ove koalcije za splitskoga gradonačelnika Vjekoslav Ivanišević i župana splitsko-dalmatinskoga Zlatko Ževrnja na današnjoj su konferenciji za novinare uoči drugo kruga lokalnih izbora izjavili kako očekuju pobjedu u nedjelju 2. lipnja ove godine, te da će biti gradonačelnik i župan svim građanima bez obzira na političku orijentaciju.

"S velikom dozom optimizma gledam u našu pobjedu“, rekao je Ivanišević te naglasio kako će Splićani 2. svibnja za gradonačelnika birati između dvije opcije – njega i kandidata SDP-ove koalicije Ive Baldasara, koji je opcija, kako je rekao, produžene ruke neuspješne vlade.

"Moja opcija je novi duh koji se rađa u krilu HDZ-a ujedinjene na 'desnoj' strani sa svim prijateljima" iz HSLS-a, HČSP-a, HSP-a Ante Starčević, BUZ-a i HDS-a (Hrvatska demokršćanska stranka), napomenuo je Ivanišević dodavši kako im je želja da zajedno sa sugrađanima i svim političkim opcijama grade bolji Split.

Napomenuo je i kako im nije nakana dijeliti hrvatski narod ni po kakvoj osonovi. Ivanišević je izrazio žaljenje što u predizbornoj promidžbi HDZ-ova koalcija za splitskog gradonačelnika nije mogla u cijelosti predstaviti svoj program koji je, kako smatra, ozbiljna knjiga. "Nismo mogli predstaviti taj program jer je 'druga strana' izostala s brojnih sučeljavanja koja su bila zakazana“, kazao je Ivanišević.

Ževrnja je ocijenio kako su Ivanišević i on dobitna kombinacija za pobjedu u utrci za župana splitsko-dalmatinskoga i gradonačelnika grada Splita. "Očekujem da će nama glas dati ne samo ljudi desnog centra i desnice, nego i lijeve političke orijentacije, koji su mi rekli da za njih nisu bitne stranke nego rezultati kandidata", istaknuo je Ževrnja. Naglasio je kako će, bude li izabran za župana, biti, bez obzira na političko opredjeljenje, župan svih građana.

Na konferenciji za medije podijeljen je novinarima pisani materijal na kojem se građane poziva da 2. lipnja glasuju za „Vjekotin“ (Vjekoslav Ivanišević) i „Zlatkotin“ (Zlatka Ževrnju), a u materijalu se navodi da su to najbolji vitamini za razvoj Splita i splitsko-dalmatinske županije.

"Ukoliko ne konzumirate ove vitamine (Vjekotin i Zlatkotin) u nedjelju, 2. lipnja, u vremenu od 7,00 do 19,00 sati, vrlo je jamačno da ćete se lošije osjećati, a naš Grad i Županija će stagnirati", poručuje se, između ostalog, u promidžbenom materijalu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙