FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Srđ je grad: Nismo razgovarali s Vlahušićem

DUBROVNIK, 28. svibnja 2013. (Hina) - Nezavisna lista Srđ je grad, koja je na izborima za Gradsko vijeće Dubrovnika osvojila tri mandata, uputila je danas priopćenje za javnost u kojem demantira izjave kandidata za gradonačelnika Dubrovnika Andre Vlahušića izrečene 27. svibnja u programu HRT 4 u emisiji Lokalni izbori 2013. kada je kazao da je obavio razgovore s listom Srđ je grad te da s nositeljem Igorom Miošićem komunicira na svakodnevnoj razini.

"Andro Vlahušić nije obavio nikakve razgovore s listom Srđ je grad niti je s nositeljem Igorom Miošićem komunicirao na ikakvoj, a naročito ne na svakodnevnoj razini", ističu u priopćenju članovi Nezavisne liste Srđ je grad te dodaju kako je istina da je dva sata nakon navedene emisije predsjednica dubrovačkog SDP-a Olga Muratti nazvala nositelja liste Srđ je grad te ga u svoje i u ime gradonačelnika Vlahušića pozvala na razgovor.

"Dobila je isti odgovor kao i svi ostali da smo spremni na javni i transparentni dijalog pred građanima o tri točke iz našeg programa a to su: urbanistički plan uređenja Srđa, javni prostori i etički kodeks", stoji u priopćenju.

Ovim pozivom, ističu iz liste Srđ je grad, predsjednica dubrovačkog SDP-a razotkrila je tko je od početka njezin pravi kandidat za gradonačelnika.

"Andro Vlahušić četiri godine nije mislio na građane, već na razno-razne investitore i njihove provizije. Nakon četiri godine sjetio se građana, jer ne glasuju ni investitori ni turisti, nego glasujemo mi. Laž kao model javne komunikacije bivši gradonačelnik Vlahušić očito ne može prikriti. Možemo li nakon svega vjerovati Andri Vlahušiću'", stoji u priopćenju članova nezavisne liste Srđ je grad.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙