FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Donacija zaklade "Za djecu Hrvatske" sinjskom rodilištu

SINJ, 27. svibnja 2013. (Hina) - Humanitarna zaklada "Za djecu Hrvatske" danas je sinjskom rodilištu donirala ultrazvučni uređaj vrijedan oko 400.000 kuna.

Na prigodnoj svečanosti ravnateljica te zaklade Marija Boras predala je u ime njezine predsjednice Ankice Tuđman ginekološkoj službi ultrazvučni uređaj ističući da se ta zaklada već 21 godinu brine o mnogobrojnoj potrebitoj djeci u Hrvatskoj.

„Ova donacija ostvarena je zahvaljujući tisućama građana iz cijele Hrvatske koji redovito uplaćuju manje donacije i daju svoj doprinos humanitarnom radu“, rekla je Marija Boras i zahvalila Tomislavu Krsniku iz tvrtke "Medicom" koji je pomogao da se snizi cijena toga vrlo vrijednog uređaja.

Voditelj sinjskog rodilišta dr. Ivan Nasić rekao je kako je donirani ultarazvučni uređaj od velike važnosti za pacijentice te će omogućiti mnogo kvalitetniji pregled trudnica.

„Suradnja sa zakladom počela je prije osam mjeseci, što je u konačnici dovelo do ove vrijedne donacije“, rekao je dr. Nasić i zahvalio svima koji su na bilo koji način pomogli u opremanju rodilišta kako bi se postigla viša razina zdravstvene zaštite.

Osim donatora i osoblja sinjskog rodilišta, na svečanosti su bili i predstavnici Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije te predstavnici civilnih udruga Cetinskoga kraja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙