FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šah: Derbi bez odluke

BOL NA BRAČU, 24. svibnja 2013. (Hina) - U derbiju 4. kola finalnog turnira za Kup Hrvatskog šahovskog saveza u Bolu na Braču riječka zagrebačka „Mladost“ odigrala je s riječkom „Liburnijom“ neodlučeno 2:2, pa će odluka o pobjedniku Kupa pasti tek u finišu.

Riječane je u vodstvo doveo Ante Šarić, koji je u prekrasnom napadačkom stilu u minijaturi svladao Blažimira Kovačevića. Izjednačenje je donio Alojzije Janković sjajnom igrom u završnici protiv Ognjena Jovanića. U susretu Mravince-Cemexa i Zagreba viđen je borbeni remi u kojem je Zdenko Plenković nadigrao Branka Rogulja, a Robert Lončar Ivana Galića. Mečevi ETF-Osijeka i Đakova, te Vukovara 91. i Rijeke završeni su s miroljubivih 2:2, dok su se za isti rezultat Đuro Đaković i Brda borili do posljednjih mogućnosti.

Rezultati 4. kola:

Mladost-Liburnija 2:2, Mravince Cemex-Zagreb 2:2, ETF Osijek-Đakovo 2:2, Vukovar 91.-Rijeka 2:2, Đuro Đaković-Brda 2:2, Velika Gorica-Stridon 1:3, Strmac-Slavonac 0:4, Sljeme Agroproteinka-Pula 2,5:1,5, Liburnija (žene)-Varaždin 2:2, Mornar-Polet 2,5:1,5, Miklavec-Goranka Allianz 1,5:2,5, Vinkovci-Dubrovnik 1,5:2,5, Buje-Križevci 2:2.

Poslije 4. kola vode Liburnija i Mladost sa po 7 bodova, ETF-Osijek i Zagreb imaju po 6, a Brda, Vukovar 91., Slavonac, Mravince-Cemex, Stridon, Đakovo, Rijeka i Đuro Đaković imaju po 5 bodova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙