FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog izjave da ne voli Hrvatsku suspendiran predsjednik korčulanske Mladeži SDP-a

DUBROVNIK, 24. svibnja 2013. (Hina) - Predsjedništvo korčulanskog SDP-a suspendiralo je predsjednika Mladeži SDP-a na Korčuli Ivana Boticu Škafu jer je na svojemu Facebook profilu uz ostalo objavio kako, zbog odluke Ustavnoga suda u slučaju Kurikuluma zdravstvenoga odgoja, ne voli Hrvatsku, priopćio je danas korčulanski SDP.

"Zbog neprimjerene i krajnje štetne izjave na profilu društvene mreže Facebook (povodom jučerašnje odluke Ustavnog suda RH u slučaju zdravstvenog odgoja) Predsjedništvo SDP-a donosi odluku o suspenziji sa svih stranačkih dužnosti člana SDP-a Ivana Boticu Škafa", stoji u priopćenju.

Botica Škafo je svojem Facebook profilu među ostalim napisao: "Konačno mogu otvoreno s ponosom reći da ja ovu državu ne volin i gotovo! Crkni fašistička homofobna tvorevino, ako ne možeš bolje i drugačije".

Korčulanski SDP ističe kako se ograđuje od takve izjave, te da je primio na znanje ispriku koju je Botica Škafo dao svima onima koji su njegovom izjavom povrijeđeni.

Inače, svoje nezadovoljstvo izjavama predsjednika korčulanske Mladeži SDP-a izrazili su korčulanski branitelji okupljeni u Udruzi hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Grada Korčule, koji očekuju da se Škafo i SDP Korčule ispričaju svim braniteljima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙