FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovački demokratski sabor zadovoljan rezultatima postignutim na izborima

DUBROVNIK, 23. svibnja 2013. (Hina) - Čelnici Dubrovačkoga demokratskog sabora s kandidatom za gradonačelnika i nositeljem liste za dubrovačko Gradsko vijeće Perom Vićanom na čelu održali su danas konferenciju za novinare na kojoj su izrazili zadovoljstvo postignutim rezultatima na lokalnim izborima.

Pero Vićan rekao je kako su zadovoljni postignutim rezultatima za dubrovačko-neretvansku Županijsku skupštinu, gdje su osvojili četiri vijećnička mjesta, u Dubrovačkom primorju, gdje su osvojili tri vijećnička mjesta, te u Konavlima, gdje su osvojili jedno vijećničko mjesto.

U gradu Dubrovniku očekivali su bolji rezultat jer su osvojili tri vijećnička mjesta, a četvrti vijećnik im je, kako je rekao, "pobjegao" za 39 glasova.

Govoreći o mogućim koalicijama u konstituiranju Gradskog vijeća, Pero Vićan rekao je kako s njime još nitko od stranačkih prvaka nije razgovarao te da oni kao stranka nisu bitan čimbenik za većinu, koja se može sastaviti i bez njih.

O tome kome će dati povjerenje u drugome izbornom krugu za gradonačelnika Dubrovnika rekao je kako u ovom trenutku ne može reći, ali, dodao je, to će svojim biračima reći na vrijeme. Do kraja godine Vićan je najavio i sabor stranke te osnutak nekoliko novih podružnica u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

"Već 12 godina, to jest tri izborna ciklusa, prisutni smo na političkoj sceni i prepoznati među biračima, a to ćemo biti i ubuduće", istaknuo je predsjednik Dubrovačkoga demokratskog sabora Pero Vićan.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙