FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

One Direction najavili prvu svjetsku stadionsku turneju

ZAGREB, 20. svibnja 2013. (Hina) - Popularni boy band One Direction najavio je svoju prvu svjetsku stadionsku turneju "Where We Are", u sklopu koje će u 2014. obići obje Amerike i Europu.

Turneja počinje 25. travnja 2014. u Bogoti u Kolumbiji, te se nakon obilaska Perua, Paragvaja, Čilea, Argentine, Urugvaja i Brazila u svibnju iduće godine nastavlja u Europi, prvo u Irskoj, a potom i u Velikoj Britaniji.

Kako se navodi na mrežnim stranicama skupine, to nije sve - novi će datumi u drugim zemljama njihovom rasporedu biti pridodani kasnije.

Otkrili su i da će povodom nove turneje izdati i novi album. "Napisali smo dosta novih pjesama, koje su zrelije kako i mi sazrijevamo", kazao je Liam Payne najavljujući turneju i album na londonskom Wembleyju.

Otkrili su i kako su izuzetno uzbuđeni zbog nove stadionske turneje. "Doista je lud osjećaj najavljivati turneju na ovakvome mjestu; ideja da ćemo nastupiti u ovako golemom prostoru nevjerojatna je. Izuzetno smo uzbuđeni", kazao je Harry Styles.

Britansko-irski glazbeni sastav kojeg čine Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles i Louis Tomlinson upravo se nalazi na pragu američkog dijela svoje turneje "Take Me Home".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙