FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Prometna na A6 između Vrbovskog i Ravne Gore

ZAGREB, 19. svibnja 2013. (Hina) - Zbog prometne nesreće na autocesti A6 Rijeka-Zagreb otežano se jednim trakom vozi između čvorova Vrbovsko i Ravna Gora na mostu Kamačnik u smjeru Zagreba, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Zbog prometne nesreće u Draškovičevoj ulici u Zagrebu prekinut je tramvajski promet.

Zbog radova zatvorene su ceste: D1 između križanja prema Stubičkoj Slatini i čvora Mokrice i između čvorova Trakošćan i Đurmanec, D20 Sveti Križ-Prelog, D22 Možđenec-Sudovec, D27 Benkovac-Šopot (sa autoceste A1 prema Benkovcu izlazi se na čvoru Zadar II), D33 u Kninu, D35 Sveti Križ Začretje-Donja Šemnica, D41 u Vrbovcu, D42 Vrbovsko-Gomirje (zbog urušavanja mosta), D43 Graberje-čvor Ivanić Grad, D47 Novska-Lipik u Brestači, D205 Risvica- Dubrovčan, D523 Križišće-most Krk, D518 Osijek-Markušica-Gaboš-Jarmina, na dionici od nadvožnjaka u ulici kneza Trpimira (južna osječka obilaznica) do nerazvrstane ceste Brijest-Osijek

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. Danas će katamaran na liniji Ubli-Vela Luka-Hvar-Split isploviti iz luke Ubli u 7,30 sati, iz Vela Luke u 8,30, a iz Hvara u 9,45 sati. Trajekt na liniji Vis-Split isplovit će iz luke Vis u 8 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙