FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Osijeku nova zgrada Zavoda za javno zdravstvo

OSIJEK, 13. svibnja 2013.(Hina) - U Osijeku je danas otvorena nova zgrada Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije veličine 1.570 četvornih metara, koju je u iznosu od 16,5 milijuna kuna financirala OBŽ.

Ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Zlatko Pandžić, istaknuo je kako će u zgradi između ostalog biti smješteno deset ordinacija obiteljske medicine, četiri ordinacije školske medicine, te Centar za borbu protiv ovisnosti.

U dosadašnjoj zgradi Zavoda za javno zdravstvo nakon ove izgradnje bit će dovoljno prostora za rad mikrobiološke, epidemiološke i ekološke službe, rekao je Pandžić. Dodao je kako se do kraja godine očekuje završetak obnove Doma zdravlja koji se nalazi do nove zgrade Zavoda za javno zdravstvo, te da će i u tim prostorima imati osiguran dio prostora za rad Zavoda.

Riječ je o zajedničkom projektu osječkog Doma zdravlja i Zavoda za javno zdravstvo, a obnovu u iznosu od 1,25 milijuna kuna također će financirati Osječko-baranjska županija.

Novu zgradu Zavoda za javno zdravstvo otvorio je osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić, istaknuvši kako je riječ o velikoj investiciji koja je započela 2008. godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙