FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrast kandidirao Nikolu Šopara za varaždinskog župana

VARAŽDIN , 27. travnja 2013. (Hina) - Nikola Šopar, poslovni menadžer sa višegodišnjim iskustvom rada u stranoj multinacionalnoj kompaniji, kandidat je Hrasta - Pokreta za uspješnu Hrvatsku za župana Varaždinske županije, izvijestili su danas iz te stranke, čiji je predsjednik Ladislav Ilčić stranački kandidat za varaždinskog gradonačelnika.

Hrast-ovci su u Varaždinu, gdje su predstavili kandidate za lokalne izbore u tom kraju, poručili da su ih dobri rezultati na izborima za Europski parlament motivirali da izađu s kandidatom za župana u Varaždinskoj županiji.

Pohvalili su se, naime, da je Hrast u pet županija u Hrvatskoj na nedavnim europskim izborima bio četvrti po broju osvojenih glasova, uključujući i grad Zagreb

"U Varaždinskoj županiji osvojili smo više glasova od HSS-a i HSLS-a zajedno. Sve bolji rezultati iz izbora u izbore pokazuju našu prepoznatljivost među građanima. Jasno je da oni u nama vide novu političku snagu", izjavio je Ladislav Ilčić, predsjednik Hrast-a i ujedno stranački kandidat za varaždinskog gradonačelnika, na konferenciji za novinare.

Istaknuo je kako Hrast prije svega biračima nudi nove, sposobne i stručne ljude neopterećene dosadašnjim političkim opcijama.

Kroz svoj program žele ponuditi drugačiji način upravljanja gradom i županijom, a na prvom im je mjestu, kako je kazao Ilčić, interes građana nasuprot sveprisutnog "uhljebljivanja" stranačkih kadrova.

Kao kandidate za zamjenike župana Hrast je kandidirao diplomiranu ekonomisticu Snježanu Sučić iz Ludbrega i Ivana Štabija.

Ilčić, koji je već jednom sudjelovao u utrci za varaždinskog gradonačelnika, predstavio je i sportaša i umjetnika Vjerana Grabanta te odvjetnika Željka Cecelju kao kandidate za svoje zamjenike.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙