FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split: bogat program Noći knjige

SPLIT, 23. travnja 2013. (Hina) - I u Splitu se povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava, večeras se u knjižnici "Marko Marulić" održava Noć knjige u svrhu promicanja knjige, kulture čitanja, autora i izdavaštva, doznaje se u knjižnici.

Osim u Splitu, još će u 47 gradova širom zemlje u knjižarama i knjižnicama od 18 sati, pa sve do jedan sat poslije ponoći biti obilježen taj dan. Na programu u Splitu su osim zabavnog dijela za odrasle predviđena događanja za djecu i mlade, potom Večer čakavštine, predstavljanja knjiga, mala revija modela učenika, koncert, radionice, čitanje ulomaka iz književnih djela, pjesnička večer i naposljetku nastup ženske klape "Marjanske vile".

Svoju će knjigu na Večeri knjige predstaviti i bivša intendantica splitskog HNK Mani Gotovac, a radi se o djelu pod naslovom "Fališ mi u jeseni, proljeću, ljeti i zimi".

Gradska knjižnica "Marko Marulić" je povodom Noći knjige građanima ponudila posebnu akciju za sve one koji će se večeras upisati u njihovu knjižnicu. Svi oni koji se dođu u paru prvi put upisati u knjižnicu jedan od njih dobiva upisninu potpuno besplatno, a uz to ih čeka i jedna knjiga na poklon.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙