FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: magla mjestimice smanjuje vidljivost

ZAGREB, 22. travnja 2013. (Hina) - Magla smanjuje vidljivost mjestimice u središnjoj Hrvatskoj i Gorskome kotaru gdje su kolnici mokri i skliski kao i u Dalmaciji, pa Hrvatski autoklub (HAK) upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Do 26. travnja za sav promet zatvorena je državna cesta D121 na predjelu raskrižja Kapela. Obilazni pravac iz smjera Šibenika i Zadra je D8-LC65033 (Tribunj)-LC65032 (Ivinj)-D121 i obrnuto iz pravca otoka Murtera, izvješćuje HAK.

Od danas 22. travnja do 05.svibnja, zbog radova, za sav promet bit će zatvorena dionica državne ceste D205 od petlje Gubaševo do križanja kod dvorca Gredice. Promet će biti preusmjeren na županijsku cestu ŽC2195 Zabok (D1)-Pavlovec Zabočki-Gubaševo-Veliko Trgovišće.

Do 28. travnja, u vremenu od 9 do 19 sati, za sav promet zatvara se dio županijske ceste ŽC3266 Slunj (D1)-Donji Furjan-Bogovolja-Cetingrad (ŽC3258), u mjestu Bogovolja, zbog razminiranja. Vozila se propuštaju svaki puni sat po 15 minuta.

22. travnja, danas, od 8 do 16 sati u Rijeci će se zbog radova u Osječkoj ulici ( čvor Škurinje- stanica za tehnički pregled Škurinje) voziti uz privremenu prometnu signalizaciju.

Povremeno je pojačan izlazak teretnih vozila na graničnim prijelazima Bregana i Pasjak.

Trajekti i katamarani plove redovito, izvijestio je HAK.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙