FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za subotu, 20. travnja

ZAGREB, 20. travnja 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za subotu, 20. travnja koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Diljem Hrvatske održava se ekološka akcija čišćenja divljih odlagališta otpada pod nazivom "Zelena čistka - Jedan dan za čisti okoliš", a u Zagrebu će joj se među ostalima priključiti predsednici Republike i Vlade Ivo Josipović i Zoran Milanović. Akcija, koja se održava u sklopu globalnog projekta "Let's do it – World Cleanup 2013", u Hrvatskoj će se ove godine održati drugi put, u organizaciji ekološke udruge Žmergo. Cilj je ukloniti divlja odlagališta i potaknuti ljude na razdvajanje otpada i reciklažu. Predsjednik Josipović priključit će se akciji čišćenja (u 9,30 sati) na okretištu tramvaja Savski most, a premijer Milanović (u 11 sati), na lokaciji Gornja Dubrava (Novoselački put, križanje s Branovečkom cestom). Uz predsjednika Vlade bit će ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović.

ZADAR - Svečana dodjela "Zlatne Penkale", nagrade koju Hrvatska turistička zajednica dodjeljuje stranim turističkim novinarima za njihov doprinos u promidžbi Hrvatske na stranim tržištima (19 sati, Crkva Sv. Donata). "Zlatna Penkala" dodjeljuje se jednom godišnje, a kandidate nominiraju predstavništva i ispostave Hrvatske turističke zajednice u svijetu i to u dvije kategorije: za najbolji tiskani materijal i najbolju TV ili radijsku emisiju. Ove je godine za Zlatnu penkalu nominirano 18 tiskanih radova, 11 televizijskih priloga te dva radio priloga s ukupno 20 tržišta. Dva najbolja rada dobit će Grand Prix nagradu, dok će ostalima biti uručena nagrada "Zlatna penkala" za najbolje reportaže na svojim tržištima.

VINKOVCI - Utakmica 28. kola Prve HNL između Cibalie i Dinama (15 sati, stadion Cibalie).

RIJEKA - Utakmica 28. kola Prve HNL između Rijeke i Lokomotive (19 sati, stadion Kantrida).

ZAGREB - Utakmica 5. kola skupine A divizije II Svjetskog prvenstva u hokeju na ledu u Zagrebu između Hrvatske i Belgije (20.15 sati, Dom sportova).

ZAGREB - Utakmica 7. kola Lige za prvaka PH košarkaša: Zagreb - Alkar (18 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Damir Senčar

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙