FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rajko Ostojić posjetio Novi Jelkovec

ZAGREB, 19. travnja 2013. (Hina) - Kandidat za gradonačelnika Grada Zagreba Rajko Ostojić danas je posjetio Novi Jelkovec i razgovarao sa stanovnicima koji su ga proveli svojim kvartom i upoznali s problemima.

Kako je priopćeno iz Ostojićeva stožera, stanovnici tog dijela Zagreba su ogorčeni na Milana Bandića i njegov koncept dodjele socijalnih stanova na jednom mjestu i getoiziranje tog dijela grada.

Rajko Ostojić osvrnuo se na činjenicu da u Novom Jelkovcu još nije završena obećana osnovna komunalna infrastruktura u naselju, kao što su tržnica, dom zdravlja, srednja škola i kulturni centar za građane.

"Građani ovog dijela Zagreba imaju pravo na siguran i dostojanstven život i nedopustiva je getoizacija Novog Jelkovca. Zagrebački model stanogradnje je zamišljen kao odličan projekt i u nekim dijelovima grada je on tako i proveden. Ovo što se ovdje događa je situacija da aktualna gradska uprava isključivo zbog svoje samovolje ruši cijenu stanova ljudima koji su podignuli višegodišnje kredite koje sad teško otplaćuju iz mjeseca u mjesec. To je nepošteno prema stanovnicima Novog Jelkovca i imaju se potpuno pravo osjećati prevarenima", izjavio je, kako se navodi u priopćenju, Rajko Ostojić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙