FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Sočiju pojačanje sigurnosnih mjera od 1. lipnja

MOSKVA , 16. travnja 2013. (Hina/AFP) - Sigurnosne mjere bit će pojačane u Sočiju, ruskome gradu koji će 2014. ugostiti sudionike Zimskih olimpijskih igara, izvijestilo je u utorak rusko ministarstvo unutarnjih poslova, istaknuvši da su takve mjere bile predviđene i prije jučerašnjeg napada u Bostonu.

"Od 1. lipnja 2013. u Sočiju će biti uvedene pojačane sigurnosne mjere 29 olimpijskih objekata u kojima su potrebne snažne sigurnosne mjere već sada je pod kontrolom", stoji u priopćenju ministarstva.

Sve mjere već su predviđene i nikakve dodatne sigurnosne mjere neće biti poduzete tijekom ovog velikog sportskog događaja, s obzirom na nedavne napade u Bostonu, objavilo je ministarstvo, istaknuvši kako će sigurnost svih koji stignu u Soči biti prioritet.

Ruski ministar sporta Vitalij Mutko izjavio je tijekom dana kako eksplozije koje su se dogodile tijekom bostonskog maratona i u kojima je bilo mrtvih i ranjenih predstavljaju "ozbiljno upozorenje" za Rusiju koja će u dvije predstojeće godine organizirati nekoliko međunarodnih sportskih događaja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙