FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HŽ: druga faza remonta dionice Zagreb Glavni kolodvor-Klara

ZAGREB, 12. travnja 2013. (Hina) - U ponedjeljak, 15. travnja, počinje druga faza remonta pružne dionice Zagreb Glavni kolodvor - Zagreb Klara, tijekom koje će se, do 24. travnja, izvoditi radovi na zamjeni kolosiječne rešetke, i to svaki dan od 8 do 18 sati, izvijestili su danas iz Hrvatskih željeznica (HŽ).

Tijekom te faze radova, odnosno od 15. do 24. travnja, svaki dan od 8,00 do 18,00 sati na snazi će biti posebna regulacija prometa. Od kolodvora Velika Gorica do Zagreb Glavnog kolodvora i obratno željeznički promet teći će kao i tijekom prve faze radova pomoćnim prijevoznim putem preko kolodvora Zagreb Resnik.

Putnici koji koriste stajalište Odra i kolodvor Zagreb Klara i dalje će se prevoziti autobusima u kojima vrijede HŽ-ove karte za vlak, a koji će voziti od željezničkoga kolodvora Velika Gorica, preko stajališta Odra, do kolodvora Zagreb Klara i obratno.

Iz HŽ-a ponavljaju da putnici koji imaju mjesečnu, višemjesečnu ili godišnju pretplatnu kartu, a koji tijekom radova neće koristiti željeznički prijevoz, na blagajnama trebaju ovjeriti svoje karte kako bi im HŽ Putnički prijevoz vratio novac za neiskorištena putovanja od dana ovjere.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙