FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Lahm: Bayern može slomiti bilo koju obranu

ZAGREB, 2. travnja 2013. (Hina) - Uoči večerašnje prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka protiv Juventusa ofenzivni branič Bayerna Philipp Lahm smatra da njegova momčad može slomiti bilo koju obranu na svijetu.

"Juventus je tipična talijanska ekipa, taktički dobro potkovana s jakom obranom. No, mislim da Bayern može slomiti bilo koju obranu na svijetu, a što smo u stanju učiniti pokazali smo u subotu protiv HSV-a kojeg smo dobili 9-2.", kazao je Lahm.

Juventus i Bayern su odigrali šest utakmica u Liga prvaka, sve u natjecanju po skupinama, i Juve ima bolji omjer. Talijanski prvak je dobio tri, izgubio dvije utakmice, a jedna je završila remijem. No, Juventus je u četvrtfinalu Lige prvaka prvi puta nakon sedam godina.

Vratar Juvea Gianluigi Buffon smatra da će dvoboj protiv Bayerna pokazati da li spadaju u europski vrh. "Ni sam nisam siguran koliko smo blizu tome da se o nama govori kao o momčadi koja spada u europski vrh, ali u utakmicama protiv Bayerna sigurno ćemo dobiti odgovor na to pitanje. Mislim da nitko nije očekivao da ćemo ovako daleko stići, ali nitko ne može reći da to nismo zaslužili", rekao je Buffon.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙