FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za ponedjeljak, 25. ožujka

ZAGREB, 25. ožujka 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 25. ožujka koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Ministar turizma Darko Lorencin na konferenciji za novinare predstavit će daljnje aktivnosti Ministarstva (12 sati, Ministarstvo turizma).

ZAGREB - Hrvatske vode prigodnom će svečanosti obilježiti Svjetski dan voda, a govorit će se o međunarodnoj suradnji u području vodnog gospodarstva. Svečanosti će, kako je najavljeno, prisustvovati predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko, ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina i dr. (11 sati, Hrvatske vode).

ZAGREB - TŽV Gredelj u stečaju isporučit će četiri dizelske lokomotive koje je proizveo u suradnji s američkom kompanijom National Railway Equipment Company za Državne željeznice Maroka. Prve četiri lokomotive za naručitelja iz Maroka isporučene su u veljači, do sredine srpnja Gredelj će isporučiti još 20 lokomotiva, a dodatnih deset planira do kraja listopada 2013. Događaju će prisustvovati i ministar, pomorstva prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić (11 sati, TŽV Gredelj).

ZADAR - Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović sa suradnicima boravit će u radnom posjetu Zadru. U pratnji pomoćnice za visoko obrazovanje dr. Ružice Beljo Lučić i savjetnice za odgoj i obrazovanje Sabine Glasovac, ministar će nazočiti svečanoj sjednici Sveučilišta u Zadru (11 sati). Tom prigodom ministar Jovanović primit će Godišnju

nagradu u znak priznanja za uspješnu suradnju Ministarstva i Rektorskog zbora tijekom predsjedanja rektora Sveučilišta u Zadru prof. dr. Ante Uglešića.

ZAGREB - Svjedočenjem bivšeg ravnatelja policije Ivice Franjića na zagrebačkom Županijskom sudu nastavit će se suđenje bivšem premijeru Ivi Sanaderu i HDZ-u za izvlačenje 70-ak milijuna kuna iz državnih institucija i tvrtki preko marketinške agencije Fimi medija. Optužbe da su državnim novcem punili crni stranački fond priznali su bivši HDZ-ov rizničar Mladen Barišić, nekadašnja blagajnica Branka Pavošević i vlasnica agencije Nevenka Jurak. Jedino Sanader i njegov bivši glasnogovornik Ratko Maček odbacuju optužbe, dok predstavnici HDZ-a tvrde da za "crni fond" nisu znala legalna stranačka tijela (9,30 sati, Županijski sud).

ZAGREB - Svečana dodjela nagrada za najbolje hrvatske novinske fotografije u Novinarskom domu. Zbor fotoreportera Hrvatske izbor najboljih novinskih fotografija organizira već desetu godinu za redom. Ove godine izbor se održava pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Ive Josipovića. Generalni sponzor je tvrtka Canon (19 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙