FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 24. ožujka 2013. (Hina) - Pregled zanimljivosti iz svijeta.

TORONTO - Jedan je Kanađanin živio tri godine s nožem u leđima, prije nego što je otkrio da je uzrok neugodnog probadanja u leđima oštrica dugačka sedam centimetara, objavili su u nedjelju kanadski mediji. Billy McNeely, 32-godišnjak koji je u životu prošao mnogo toga, svako malo je osjećao probadanje u leđima, ali su mu liječnici govorili da mu je samo ozlijeđen živac. Nakon tri godine, počešao se i osjetio metal ispod kože, a kasnije se pokazalo da je riječ o nožu koji je ostao u njegovim leđima nakon jedne tučnjave u lokalu. "Nikad mi nisu snimali leđa, samo su zašili ranu i to je bilo to", rekao je McNeely kanadskim medijima. S vremenom je na mjestu uboda narasla kvrga i McNeely je osjećao bockanje, a liječnici su to objašnjavali oštećenim živcem.

ZAGREB - Pretjerana reakcija jedne žene u Teksasu koja se jako uplašila vidjevši zmiju u svome dvorištu dovela je do toga da izgubi svoju kuću u požaru, javio je KSLA News. "Dok je čistila, ugledala je zmiju i zalila je benzinom i zapalila", priopćila je policija. Zmija je pobjegla do gomile granja u dvorištu koje se zapalilo, a požar se uskoro proširio na kuću na području okruga Bowie u Teksasu. Unatoč naporima vatrogasaca da spase kuću, ona je u potpunosti izgorjela. Oštećena je i susjedna kuća.

MUENCHEN - Jedan je Nijemac nakon večeri provedene na lokalnoj zabavi zaustavio brzi vlak na otvorenoj pruzi, a vlakovođa ga je pustio da uđe i odveze se do svoga mjesta, objavio je u nedjelju njemački tisak. Muškarac koji je nakon zabave bio pod utjecajem alkohola našao se na pruzi između Kassela i Fulde u istočnom Hessenu, a nakon što je dobila dojavu, željeznica je javila svim vlakovima da smanje brzinu. Prije nego što je policija uspjela pronaći pijanog 25-godišnjaka, naišao je brzi vlak ICE. Kad je vlakovođa spazio muškarca na pruzi, zaustavio je vlak i pustio ga da uđe, nakon čega je nastavio vožnju. Kad je vlak stigao do kolodvora u njegovu mjestu, muškarac je izišao, ali ga je čekala policija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙