FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Velika pozornost dvoboju Hrvatska - Srbija u BiH

MOSTAR, 22. ožujka 2013. (Hina) - Kvalifikacijski susreti nogometnih reprezentacija BiH i Grčke te Hrvatske i Srbije u okvitu kvalifikacija za SP 2014, podijelio je simpatije navijača u BiH iz tri naroda u kojoj će svi navijati za svoje.

Velika gužva u petak vlada u Zenici gdje igraju BiH i Grčka, a ulaznice za taj meč planule su davno prije. U središtima velikih gradova poput Sarajeva ili Tuzle organizirani su prijenos uživo utakmice koja se večeras igra s početkom u 20.45 sati.

Iz središta Mostara u petak je pak u prijepodnevnim satima otputovalo nekoliko autobusa s navijačima vatrenih na nogometni susret u Zagrebu gdje će hrvatska reprezentacija danas u kvalifikacijskom susretu igrati protiv Srbije. U više središta gdje žive Hrvati u BiH organizirano je praćenje utakmice putem velikih ekrana.

Po navodima medija u Republici Srpskoj promet će u središtu Banje Luke danas biti privremeno obustavljen zbog organiziranog praćenja susreta Hrvatska i Srbija.

Predsjedatelj Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda prognozirao je za medije u BiH od petka da će reprezentacija BiH slaviti prov Grčke s 3:1, dok je glumac Enis Bešlagić rekao kako zna da će se pred dvije utakmice navijači podijeliti.

"Pred ove utakmice znam da ćemo se podijeliti na ove i one koji navijaju za različite ekipe. No, i to je BiH i ta različitost koja je čini", rekao je Bešlagić.

Nogometni susreti reprezentacija do sada su često bili povod za međusobne obračune i podizanje međunacionalnih napetosti u BiH između Hrvata, Bošnjaka i Srba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙