FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 22. ožujka

ZAGREB, 22. ožujka 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 22. ožujka koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Hrvatski sabor zasjedanje će nastaviti raspravom o Izvješću o radu Hrvatske energetske regulatorne agencije (HERA) za 2011. godinu te ostvarenju njezina proračuna u toj godini. U izvješću se među ostalim navodi kako su u sektoru električne energije, iako je HEP Opskrba bila izrazito dominantan opskrbljivač, od osam tržišnih opskrbljivača električnom energijom četiri bila aktivna, i to tri izvan HEP grupe. Tome je, kažu u HERA-i, doprinijelo i donošenje pravila i metodologija kojima je poboljšano uređenje mehanizma dodjele prekograničnih prijenosnih kapaciteta te obračuna energije uravnoteženja. Sabor bi sutra trebao glasovati i o ranije raspravljenim točkama, te, kako se očekuje, zaključiti 7. sjednicu (9,30 sati, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Predsjednik RH Ivo Josipović primit će predstavnike Hrvatskog nogometnog saveza i Fudbalskog saveza Srbije u povodu odigravanja kvalifikacijske utakmice za SP 2014. Predviđena je izjava predsjednika Josipovića predstavnicima medija (Ured predsjednika RH, Pantovčak 241, 11.00 sati).

ZAGREB - Predavanje o investicijskoj klimi u Hrvatskoj te mjerama Vlade i očekivanjima stranih investitora potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova EU Branko Grčić održat će predstavnicima i članovima Vanjskotrgovinskog centra Austrije u Zagrebu, Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore te Švicarsko-hrvatske poslovne udruge. Predavanje će se održati na poziv veleposlanstava Austrije, Njemačke i Švicarske (10,00 sati, Kongresni centar Forum, Radnička cesta 50).

ZAGREB - Predstavljanje knjige "Konvencija za zaštitu ljudskih prava i temeljnih sloboda u praksi Europskog suda za ljudska prava" autorice Jasne Omejec. Recenzenti knjige su Arsen Bačić i Miomir Matulović (12 sati, Opatička 18).

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu otvaranja izložbe "Remek djela iz Muzeja Picasso - Pariz" kojoj će nazočiti ravnateljica Muzeja Picasso u Parizu Anna Baldassari, ravnateljica Galerije Klovićevi dvori Marina Viculin, predstvnici Ministarstva kulture, Grada Zagreba, kustosice izložbe i drugi. Predstavnici medija bit će pokazan izložbeni prostor a bit će im omogućeno i fotografiranje izložbe (11 sati, Galerija Klovićevi dvori).

ZAGREB - Kvalifikacijska utakmica skupine A za Svjetsko prvenstvo u nogometu 2014. između reprezentacija Hrvatske i Srbije (stadion Maksimir, 18.00 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

prije podne: Damir Senčar

poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙