FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prosvjed taksista blokirao Sarajevo

MOSTAR, 18. ožujka 2013. (Hina) - Ogromne prometne gužve stvorile su se u središtu Sarajeva zbog prosvjedne vožnje više stotina taksista koji prosvjeduju zbog ilegalnih taksi prijevoznika, izvijestili su mediji u BiH.

S obzirom da su svojim vozilima krenuli u središte grada u vrijeme završetka radnog vremena za većinu ljudi nastale su ogromne gužve pa se na izlaz iz grada čekalo više od sat vremena. Kolone u središtu grada su kilometarske.

"Ilegalni taksisti su zauzeli grad. Inspekcije ne rade svoj posao, iako su dobili nalog da to rade od svojih nadređenih oni to vješto izbjegavaju", rekao je predsjednik Udruženja taksi vozača u Sarajevu Enver Suljagić.

Pojasnio je da oko 1.000 ilegalnih taksi vozača ugrožava radna mjesta za ljude kojima se izmiruju sve obveze i plaćaju doprinosi. Najavio je da će u slučaju ignoriranja njihovih zahtjeva svojim vozilima blokirati sve ulaze u grad.

Taksisti se zaustavljaju u središnjem dijelu Sarajeva tražeći klijente kojima žele poručiti da je njihova usluga bolja i sigurnija od ilegalnih taksista.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙