FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dusparu za gradonačelnika podupire Udruga Pravaš

SLAVONSKI BROD, 14. ožujka 2013. (Hina) - Mirko Duspara, aktualni gradonačelnik Slavonskog Broda najavio je danas ulazak u izbornu kampanju za još jedan mandat, a za razliku od prošlih izbora kada je na vlast došao kao kandidat HSP-a, sada u izbornu kampanju ulazi s potporom Udruge Pravaš.

Udruga je osnovana nakon što se HSP u Brodsko-posavskoj županiji raspao na tri pravaške opcije HSP, HSP dr. Ante Starčević i Udruga pravaš.

Cilj mi nešto napraviti za grad, pošteno smo i ravnomjerno rasporedili proračunska sredstva i to se vidi u svakom kvartu. Otvoren sam za suradnji sa svima, a što se političkih stranaka tiče, njihova mi podrška ne treba sada, o njoj ću razgovarati poslije izbora i to s onima koji su se spremni odreći osobnih interesa u interesu grada, poručio je Duspara.

Najavio je da će Udruga Pravaš imati i svoju listu za Gradsko vijeće.

Kao dio izbornog programa istaknuo je potrebu izgradnje manjih dječjih vrtića, socijalnih stanova za mlade, te rad na projektu sveučilišta. Vjerujem da uvjete za sveučilište možemo stvoriti za četiri, pet godina, naveo je.

Dodao je da Brod po svom položaju može biti logistički centar jer će biti najveći grad na schengenskoj granici. Veliku nadu polaže i u dva velika gospodarska projekta koji bi se trebali otvoriti - tvornica dijelova za automobilsku industriju i termoelektrana. To je prilika za 800-900 radnih mjesta, rekao je.

Duspara danas nije izašao s imenima zamjenika gradonačelnika, jer, rekao je, razgovori još traju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙