FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sutra HDZ-ov motivacijski skup uoči lokalnih izbora

ZAGREB, 8. ožujka 2013. (Hina) - U pripremi za lokalne izbore, HDZ će sutra u košarkaškom centru "Dražen Petrović" održati motivacijski skup "Sabor HDZ-a – izbori 2013."

Iako je ranije planirano održavanje izvještajnog sabora stranke, od njega se odustalo prošlog tjedna, na prijedlog Koordinacije županijskih organizacija stranke, koje su procijenile da je izvještajni sabor u ovom trenutku nepotreban, jer je od općeg izbornog sabora, na kojem je izabrano novo stranačko vodstvo, proteklo manje od godine dana.

Posljednji izvještajni sabor stranka je održala još za vrijeme bivše predsjednice Jadranke Kosor, u rujnu 2011., a po Statutu HDZ-a, izvještajni se sabori održavaju svake dvije godine.

Na sutrašnjem skupu sudjelovat će članovi središnjih tijela stranke, svi kandidati za predstojeće lokalne izbore i izbore za EU parlament, te svi predsjednici temeljnih ogranaka, općinskih, gradskih i županijskih odbora.

Iz stranke ističu da time žele poručiti kako se HDZ vraća bazi, kako politiku ne želi kreirati u stranačkoj središnjici, nego u suradnji s organizacijama na terenu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙