FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Željko i Tian Yuan pobjednici

KRAPINA, 24. veljače 2013. (Hina) - Filip Željko iz stolnoteniskog kluba GSK Zagreb i hrvatska reprezentativka Tian Yuan pobjednici su u seniorskoj konkurenciji stolnoteniskog turnira Trofej Reno Vinek, četvrtog u nizu turnira koji se boduje za prvenstvo Hrvatske, održan ovog vikenda u Krapini.

Željko je u finalu bio bolji od klupskog kolege Tomislava Pucara dok je Tian Yuan u završnom susretu turnira bila bolja od Bojane Poljak iz stolnoteniskog kluba Varaždin. Kod juniora prvo mjesto osvojio je Vedran Bakač iz stolnoteniskog kluba Split dok je u istoj konkurenciji kod žena najbolja bila Dorina Srebrnjak iz Pule.

Luka Martinek iz stolnoteniskog kluba Dugo selo najbolji je kod kadeta, dok je kod kadetkinja prvo mjesto osvojila Matea Ombla iz zadarskog stolnoteniskog kluba Jadera. Ona je u finalu pobijedila domaću igračicu iz Zaboka Klaru Cakol. Najbolji mladi kadet je Dominik Dražić iz zagrebačkog Vodovoda, a mlađa kadetkinja Leona Šantek iz stolnoteniskog kluba iz Ljubešćice kraj Varaždina.

Turnir u Krapini okupio je oko 340 natjecatelja iz 53 kluba iz cijele Hrvatske. Trofej Reno Vinek jedan je od četiri turnira čiji se rezultati boduju za prvenstvo Hrvatske. Organizator turnira bio je stolnoteniski klub Zagorec iz Krapine i Hrvatski stolnoteniski savez.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙