FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvorena nova poliklinika u sklopu Opće bolnice u Gospiću

GOSPIĆ, 22. veljače 2013. (Hina) - U sklopu gospićke Opće bolnice danas je otvorena nova poliklinika u koju su Ministarstvo zdravlja i Ličko-senjska županija uložili oko 8,5 milijuna kuna.

Na 2000 četvornih metara radit će nekoliko specijalističkih ambulanti i dijagnostički centar, čime će razina zdravstvenih usluga pružena korisnicima s područja županije biti na najvišoj razini, rekla je ravnateljica bolnice dr. Sandra Čubelić i zahvalila djelatnicima na doprinosu u pružanju zdravstvene skrbi, posebice tijekom Domovinskog rata.

Župan Milan Jurković izrazio je zadovoljstvo što je gospićka bolnica, s tradicijom duljom od 150 godina, novom poliklinikom zaokružila svoju djelatnost pod istim krovom.

Prenio je čestitke ministra Ostojića djelatnicima bolnice u povodu otvorenja nove poliklinike i ispriku što zbog spriječenosti nije mogao biti na današnjoj svečanosti.

Saborski zastupnik HDZ-a i odnedavno djelatnik bolnice dr. Darko Milinović rekao je među ostalim da je ravnateljstvo bolnice još prije mjesec dana poslalo poziv ministru zdravlja Rajku Ostojiću da prema mogućnosti sam odredi termin i otvori novu polikliniku u Gospiću.

"Ako već zbog zauzetosti nije to mogao učiniti, onda je mogao poslati zamjenika ili izaslanika kako bi ga upoznali s radom i problemima bolnice", rekao je Milinović.

"Ako ništa drugo, za sve ono što je gospićka bolnica učinila tijekom Domovinskog rata zaslužila je da joj se oda priznanje", rekao je Milinović.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙