FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Del Piero ostaje još godinu dana u Australiji

SYDNEY, 21. veljače 2013. (Hina/Reuters) - Bivši talijanski reprezentativac i igrač Juventusa Alessandro Del Piero danas je potvrdio najbolje čuvanu tajnu u australskom nogometu objavivši da ostaje još godinu dana u Sydney FC.

Potpisavši u rujnu prošle godine jedan od najvrijednijih ugovora u australskom sportu, 38-godišnji napadač je imao veliki utjecaj na i izvan nogometnih terena s obzirom da je njegov klub zaradio dva milijuna australskih dolara u godinu dana.

Unatoč napisima o interesu klubova iz Brazila i SAD-a, Del Piero je kazao da zapravo nije bilo nikakve sumnje da će ostati u Australiji.

"To je bio veliki izazov za mene i za obitelj da otputujemo tako daleko i promijenimo sve u našem životu. Obitelji i meni je bilo sjajno ovdje. Vrijeme, grad, sve je dobro. Ali prije svega ja sam ovdje da igram, suočavam se s izazovima i želim pobijediti opet iduće godine", kazao je Del Piero na konferenciji za novinare.

Del Piero je zabio 11 golova u 18 utakmica za Sydney FC. Njegov boravak u A-League privukao je veliki interes medija za nogomet.

Dvostruki prvak Australije Sydney FC u subotu igra protiv Melbourne Hearta, a oba se kluba bore za ostanak u utrci za doigravanje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙