FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 19. veljače

ZAGREB, 18. veljače 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 19. veljače.

ZAGREB - U Hrvatskoj gospodarskoj komori (HGK) bit će predstavljen projekt "Žene poduzetnice pokretači novih radnih mjesta na području jugoistočne Europe". Projekt je započeo u rujnu 2012., trajat će tri godine, a cilj mu je promovirati žensko poduzetništvo, najbolje prakse politika za žensko poduzetništvo itd. Jedna od ključnih aktivnosti u okviru projekta bit će istraživanje potreba za edukacijom žena poduzetnica koje će provesti HGK. U projekt je uključeno devet zemalja - Albanija, BiH, Hrvatska, Makedonija, Kosovo, Crna Gora, Srbija, Moldavija i Turska (13,00 sati, HGK, Rooseveltov trg 2).

VINKOVCI - U organizaciji Sindikata hrvatskih seljaka (SHS) u nekoliko mjesta u Vukovarsko-srijemskoj županiji od 10,00 sati održat će se mirni prosvjedi seljaka nezadovoljnih stanjem u poljoprivredi. Prema najavama iz SHS-a, seljaci neće blokirati prometnice već će traktorima polagano voziti županijskim prometnicama na vinkovačkom i županjskom području.

ZAGREB - Mreža za razvoj i kreativnosti na konferenciji za novinare predstavit će projekt Dan kreativnosti i inovativnosti koji se ove godine, u skladu sa strategijom razvoja Europe 2020., bavi aktualnim temama regionalnog razvoja, kreativnosti, inovacija i istraživanja kao temelja rasta konkurentnosti, pametnih i kreativnih gradova i ženama kao predvodnicama socijalnih inovacija (11,00 sati, ZgForum, Gajeva 27).

ZAGREB - Trgovački lanac Metro na konferenciji za novinare predstavit će svoje ovogodišnje strateške prioritete koji su usmjereni prema nezavisnim trgovinama. Dio strategije je i povezivanje sa Savezom udruženja malih trgovaca u Hrvatskoj s kojim će potpisati strateški ugovor o nabavi roba (11,30 sati, Metro, Jankomir 31).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙