FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Badel 1862 i Underberg potpisali ugovor o distribuciji za Hrvatsku

ZAGREB, 18. veljače 2013. (Hina) - Tvrtka Badel 1862 i švicarski proizvođač alkoholnih pića Underberg AG potpisali su ugovor kojim je Badel od ove godine ekskluzivni distributer Underberga za Hrvatsku, izvjestili su danas iz Badela.

Iz Badela pritom ističu kako distribucijom Underbergovog asortimana proširuju svoj asortiman pića specifičnim proizvodima tog švicarskog proizvođača, a koji ne predstavljaju konkurenciju postojećem Badelovom asortimanu, već ga upotpunjuju.

Badel će distribuirati Underberg, najpoznatiji brend te kompanije, ali i Pitu, brazilsko jako alkoholno koje se koje se destilira od soka ručno ubrane svježe šećerne trske.

Underberg je tvrtka s tradicijom dugom više od 165 godina, osnovao ju je 1846. Hubert Underberg i tvrtka je već petu generaciju u vlasništvu te obitelji.

Ugovor s Underbergom drugi je ugovor o ekskluzivnoj distribuciji u Hrvatskoj o kojemu je Badel izvijestio od početak ove godine.

Naime, prije nepunih mjesec dana, 23. siječnja Badel je izvijestio da je od ove godine ekskluzivni distributer francuskog proizvođača alkoholnih pića i specijalnog koktel asortimana Marie Brizard et Roger International za Hrvatsku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙