FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za ponedjeljak, 18. veljače

ZAGREB, 18. veljače 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 18. veljače:

VARAŽDIN - U sklopu javne rasprave o prijedlogu zakona o porezu na nekretnine, održat će se regionalna prezentacija tog zakonskog prijedloga za predstavnike jedinica lokalne samouprave Varaždinske, Međimurske, Krapinsko-zagorske, Zagrebačke, Koprivničko-križevačke, Sisačko-moslavačke i Bjelovarsko-bilogorske županije. Prezentaciju organizira Udruga gradova, u suradnji s Ministarstvom financija, a o porezu na nekretnine u funkciji rasterećenja cijene rada i financiranja decentraliziranih funkcija govorit će, kako je najavljeno, ministar financija Slavko Linić (12,00 sati, Multimedijalna dvorana Gradskog muzeja, palača Herzer, Franjevački trg 6)

ZAGREB - Ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić posjetit će Hrvatsku obrtničku komoru (HOK) i s njenim predsjednikom Dragutinom Ranogajcem razgovarati o rješavanju problema iz područja zapošljavanja, rada i mirovina, s kojima se susreću obrtnici. Fotoreporteri i TV snimatelji mogu snimiti početak sastanka (u 10,30 sati). Nakon završetka predviđene su izjave za novinare (oko 11,15 sati, HOK, Ilica 49).

ZAGREB - U Ministarstvu turizma održat će se prezentacija istraživanja Tomas NAUTIKA Jahting 2012., o stavovima i potrošnji nautičara u Hrvatskoj, koji je izradio Institut za turizam (11,00 sati, Ministarstvo turizma, Prisavlje 14).

ZAGREB - Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske predstavit će na konferenciji za novinare svoje nove projekte u 2013. godini (14,00 sati, Hotel The Westin, Kršnjavoga 1).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙