FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 13. veljače

ZAGREB, 13. veljače 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 13. veljače.

ZAGREB - Kakvo je restrukturiranje potrebno da nakon njega uslijedi novi rast, kakva je u tome uloga financijske industrije te kakva je uopće sposobnost poduzeća da naplate potraživanja, ispune obveze prema dobavljačima i vraćaju kredite, neka su pitanja na koja će pokušati odgovoriti sudionici okruglog stola "Restrukturiranje ili likvidacija?". Okrugli stol organizira magazin Banka u skopu projekta "Financijska industrija i korporativno restrukturiranje". Organizatori među sudionicima skupa najavljuju i ministra financija Slavka Linića, predsjednicu Uprave Fine Anđelku Buneta, predstavnike Visokog trgovačkog suda, Hrvatske udruge poslodavaca, kao i predstavnike tvrtki (13 sati, Hrvatsko novinarsko društvo, Perkovčeva 2).

ZAGREB - Na Zagrebačkom velesajmu otvaraju se sajmovi Nautika, CroTOUR, Hotel&gastroteh i INGA. U šest izložbenih paviljona ti će sajmovi, prema najavi organizatora, okupiti 455 izlagača iz Hrvatske i 29 zemalja svijeta. Zagrebački sajam nautike i sajam turizma CroTOUR održavaju se od 13. do 17. veljače, a sajmu hrane, pića i gastronomskih inovacija INGA i sajmu hotelsko-ugostiteljske opreme i cateringa Hotel&Gastroteh počinju dan kasnije, 14. veljače i završavaju dan ranije, 16. veljače (11 sati, Zagrebački velesajam, Avenija Dubrovnik 15).

ZAGREB - Na prvom Adria Hotel Forumu, oko 120 domaćih i stranih sudionika imat će priliku čuti najnovije informacije iz svjetskog i hrvatskog hotelijerstva te raspraviti o potrebama investicija u hotelskom sektoru. Na skupu će o važnosti investicija u hotelijerstvu govoriti i predstavnici svjetski poznatih hotelskih lanaca Hiltona i InterContinetal Grupe. Forum će se baviti i destinacijskim menadžmentom i potrebom suradnje javnog i privatnog sektora, zelenim graditeljstvom te izvorima financiranja. Predstavit će i tri velika investicijska projekta u Hrvatskoj: Palaču Oršić iz Varaždina, Golf park Dubrovnik te Specijalne rehabilitacijske bolnice Varaždinske toplice, a predstavnici nekoliko velikih hotelskih kuća u Hrvatskoj govorit će o stanju i očekivanjima u hrvatskom hotelijerstvu (9 sati, Hotel Westin, Kršnjavoga 1).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙