FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tevezu šestomjesečna zabrana vožnje

LONDON, 16. siječnja 2013. (Hina/Reuters) - Napadač Manchester Cityja Carlos Tevez dobio je zabranu vožnje na šest mjeseci nakon što je zanemario policijske kazne za prebrzu vožnju jer nije razumio riječ "policijski" ('constabulary').

"Manchester Evening News" piše u srijedu da je argentinski reprezentativac proglašen kriv na sudu zbog tri neplaćene kazne, među kojima je i vožnja bez valjane engleske vozačke dozvole.

Igračevi odvjetnici su sucu rekli da Tevez, koji igra u Premier League već sedam godina, nije odgovorio na kazne jer ih nije razumio.

"On razumije riječ 'policijski', ali ne razumije složenije riječi. Kazne su poslane iz policijske postaje Cheshire i riječ "policijski" (police) se ne pojavljuje nigdje", rekla je Tevezova odvjetnica Gwyn Lewis.

"Riječ 'constabulary' (policijski) nije međunarodno prepoznata, dok riječ 'police' (policijski) jeste."

Tevez (28) je vozio autombil s argentinskom vozačkom dozvolom i njegova je odvjetnica kazala da će položiti vozački test koji je valjan u Velikoj Britaniji kada mu istekne šestomjesečna zabrana vožnje.

Mediji pišu da je Tevezov Hummer snimljen kamerom kako vozi prebrzo u ožujku i svibnju prošle godine. On je negirao da je vozio automobil u te dvije prigode, ali ga je policija zaustavila dok je vozio Porsche Panamera u studenom bez valjane vozačke dozvole.

Tevez također mora platiti i kaznu u visini od 1.540 funti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙