FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ladonja: kandidati za župana više se bave osobnom promocijom

PULA, 15. siječnja 2013.(Hina) - Predsjednik središnjega koordinacijskog vijeća Ladonje Mauricio Licul ustvrdio je na današnjoj konferenciji za novinare u Puli kako je "nepojmljivo i neshvatljivo da se dvojica kandidata za istarskog župana - Damir Kajin i Valter Flego u posljednje vrijeme više bave osobnom promocijom nego stvarnim problemima".

"Dok se dva aktualna kandidata za župana medijski prepucavaju i bave isključivo samopromocijom, primijetili smo da nijedan od njih ne osjeća potrebu da aktualizira stvarne probleme i predlaže rješenja, što se u predizbornom razdoblju od njih očekuje", rekao je Licul i poručio da bi im bilo bolje da počnu nešto raditi, a ne da im i ova kampanja za lokalne izbore, kako je rekao, "počiva na spiniranju i blaćenju".

Uza sve to, smatra on, IDS dosad nije izašao ni s kakvim konkretnim programom.

Licul je danas podsjetio kako su u Ladonji u tijeku predizbori za kandidate za istarskog župana i gradonačelnika Pule te je pozvao građane da se aktiviraju, da se kandidiraju na Ladonjinim predizborima, koji su, kako je rekao, otvoreni za sve Istrane i Puljane. Dodao je kako još nije odlučio hoće li biti kandidat za župana ili za gradonačelnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙