FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: Klubovi s Floride poharali Kaliforniju

NEW YORK, 13. siječnja 2013. (Hina/Reuters) - NBA večer protekla je u znaku Miami Heata koji je u Kaliforniji prekinuo niz od dva poraza zaredom.

Miami je upisao pobjedu na gostovanju u Sacramentu s uvjerljivih 128:99, a najzaslužniji igrač za uspjeh momčadi s Floride bio je Mario Chalmers. On je postigao 34 poena, što mu je osobni rekord u NBA ligi, a koliko je bio raspoložen svjedoči i činjenica da je pogodio 10 od 13 šuteva za tricu. LeBron James je imao 20 koševa i sedam asistencija za goste, dok je domaćine predvodio Isaiah Thomas (34). Miami ostaje najbolja momčad Istoka s omjerom 24:11.

I Phoenix je slavio na gostovanju, Sunsi su dobili Chicago s 97:91 zahvaljujući Argentincu Luisu Scoli (22) i Michaelu Beasleyu (20). Orlando Magic su napravili iznenađenje u LA-u svladavši Clipperse, trenutno drugu momčad lige, s 104:101. Clippresima je to tek deveti poraz ove sezone i prvi domaći nakon 13 utakmica. Momčad s Floride je do uspjeha došla u samoj završnici, a prvi puta u utakmici poveli su 42 sekunde prije kraja. Aaron Aflalo (30) i JJ Reddick (21) bili su tvorci pobjede Magica, dok je kod Clippersa jedini raspoložen bio Blake Griffin s 30 koševa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙