FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 2. siječnja 2013. (Hina) - Donosimo pregled zanimljivosti iz svijeta

LOS ANGELES - Paparazzo koji je fotografirao bijeli ferrari poznatog pjevača Justina Biebera baš dok ga je zaustavljala policija u Los Angelesu poginuo je nekoliko trenutaka nakon toga kada je na njega naletilo drugo vozilo, piše u srijedu The Los Angeles Times. Policija je privela na ispitivanje vozača koji je pregazio 29-godišnjeg fotografa, ali ga nije uhitila. Fotograf, čije identitet nije objavljen, umro je u bolnici ubrzo nakon nesreće u Los Angelesu koja se dogodila u utorak navečer. Bieber nije bio u automobilu kada ga je zaustavila policija na aveniji Sepulveda. Ferari je vozio Bieberov prijatelj, a cijelo vrijeme ga je pratio fotograf. On je izašao iz svog automobila i prešao je na drugu stranu avenije kako bi slikao ferari. Kada je završio sa slikanjem ponovno je krenuo prelaziti cestu i tada je na njega naletjelo drugo vozilo.

LOS ANGELES - Utemeljitelj Playboya Hugh Hefner u 86. godini oženio se treći put bivšom Playboyevom zečicom Crystal Harris (26). Hefner i njegova nova supruga vjenčali su se na svečanosti održanoj u uskom krugu prijatelja održanoj u njegovoj raskošnoj vili "Playboy Mansion" u Los Angelesu. Mladenci su informacije o vjenčanju objavili su na Twitteru te postavili nekoliko fotografija. Vjenčanje je bilo planirano za lipanj 2011., no Harris se predomislila u posljednji trenutak. Hefner je dosad bio u braku dva puta, od 1949. do 1959. te od 1989. do 2010.

MOSKVA - Rusija od 1. siječnja ograničava prodaju piva u nastojanju da suzbije alkoholizam. Po podacima Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) Rusija je u samom vrhu potrošnje alkohola. Istraživanje WHO-a iz 2011. je pokazalo da je 25 posto smrti muškaraca i šest posto smrti žena u Rusiji povezano sa konzumacijom alkohola. Bivši predsjednik Dmitrij Medvedev u srpnju 2011. potpisao je amandmane na zakon o alkoholu kojim se pivo proglašava alkoholnim pićem, a novim zakonom koji je stupio na snagu u utorak ograničava se broj mjesta na kojima se poslužuje i prodaje pivo te se zabranjuje prodaja od 23 sata navečer do 8 sati ujutro.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙