FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Autocesta A4 otvorena za sav promet

ZAGREB, 29. prosinca 2012. (Hina) - Nakon očevida zbog prometne nesreće autocesta A4 Zagreb-Goričan između čvorova Popovec i Sveta Helena od 7,10 otvorena je za sav promet, izvijestio je jutros HAK.

Zbog bure, samo za osobna vozila otvorene su: autocestom A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice (obilazak za ostala vozila je starom cestom kroz Gorski kotar – D3) te Jadranska magistrala od Karlobaga do Svete Marije Magdalene (D8).

Na mostu dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a na Jadranskoj magistrali (D8) između Novog Vinodolskog i Karlobaga dodatno za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski u Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Zbog urušavanja mosta zatvorena je dionica državne ceste D42 Vrbovsko-Gomirje.

U prekidu su trajektna linija Sumartin-Makarska te katamaranske Split-Hvar-Vela Luka-Ubli, Jelsa- Bol- Split i Split-Vis, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta.

Ostali trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙