FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novi predsjednik Uprave ACI-ja Bruno Bonifačić

OPATIJA, 27. prosinca 2012. (Hina) - Novi predsjednik Uprave Adriatic Croatia International Cluba d.d. (ACI) je Bruno Bonifačić, koji će posao preuzeti početkom siječnja 2013., odlučeno je danas na sjednici Nadzornog odbora te tvrtke.

Iz ACI-ja je danas priopćeno da je Bruno Bonifačić izabran među 11 kandidata koji su ispunjavali uvjete natječaja objavljenog sredinom listopada.

Tijekom selekcijskog postupka kandidati su predstavili svoju strategiju rasta i razvoja ACI-ja te su putem specijalizirane agencije za posredovanje pri zapošljavanju prošli dodatna testiranja o vještinama, znanjima i kompetencijama.

Bruno Bonifačić diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci. Među ostalim, radio je Brodomaterijalu, Domusu, Optimi, a u Zagrebačkoj banci bio je direktor sektora tehničkih i komercijalnih poslova i predsjednik Nadzornog odbora članice Grupe, Marketing Zagrebačke banke.

Tvrtku za proizvodnju motornih jahti BARKE BONOM d.o.o. sa sjedištem u Sloveniji osnovao je 2006., a 2011. je postao regionalni savjetnik talijanske tvrtke BravoSolution iz Milana, u području analize troškova i optimizacije poslovnih procesa u području nabave i javne nabave.

(Hina) xhsup yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙