FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 10 sati

ZAGREB, 14. prosinca 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas.

ZAGREB - Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog prometne nesreće između čvorova Popovača i Kutina u smjeru Slavonskog Broda vozi se jednim trakom usporeno. Zbog niskih temepratura upozoravamo na moguću poledicu u većem dijelu unutrašnjosti, osobito oprezno treba voziti na mostovima i nadvožnjacima. U Zagrebu, zbog puknuća cijevi, prekinut je promet Selskom cestom u smjeru sjevera, od Horvaćanske ceste do Zagrebačke avenije. Zbog zimskih uvjeta, zabranjen je promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na pojedinim državnim, županijskim i lokalnim cestama u Lici, Gorskom kotaru, središnjoj Hrvatskoj i Istri.

ZAGREB - Na Jadranu, u Gorskome kotaru, Lici i u unutrašnjosti Dalmacije umjereno do pretežno oblačno mjestimice s kišom, a u gorju u početku snijegom, zatim kišom, koja se može smrzavati na tlu. U sjeverozapadnom području djelomice, a u Slavoniji veći dio dana pretežno sunčano. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, u Slavoniji jugoistočni, na većem dijelu Jadrana umjereno i jako, prijepodne ponegdje olujno jugo, u Istri prijepodne većinom slaba bura, poslijepodne jugozapadnjak. Najviša temperatura uglavnom između 0 i 5, na Jadranu od 9 do 15 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙