FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren pulski vrtić "Zvjezdice"

PULA, 5. prosinca 2012.(Hina) - U Puli je večeras svečano otvoren dječji vrtić "Zvjezdice" u pulskom kvartu Šijana, ukupne vrijednosti oko 8,6 milijuna, izgrađen po najvišim pedagoškim standardima u kojem će prva obrazovanja stjecati tri vrtićke i dvije jasličke skupine djece.

Novi vrtić, čija je rekonstrukcija počela krajem veljače ove godine, površine je 800 kvadrata unutarnjeg te oko 900 kvadrata vanjskog prostora te je izgrađen od vrhunskih materijala i posjeduje energetski certifikat.

Ravnateljica javne ustanove "Dječji vrtići" Mariza Kovačević najavila je kako u vrtić već sutra ulazi ukupno 106 djece vrtićke i jasličke dobi.

"Lijepa je simbolika što djeca ulaze u vrtić na Sv. Nikolu", kazala je Kovačević dodavši kako osim prostorija za tri vrtićke i dvije jasličke skupine, dvorane i kuhinje, u Zvjezdicama su opremljeni prostori za kompletnu upravu i računovodstvo Dječjih vrtića.

"Sretan sam što je vrtić otvoren i sretan sam što smo ispunili sve ono što smo obećali prije četiri godine, a to je jedna nova škola i dva vrtića", poručio je pulski gradonačelnik Boris Miletić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙