FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 5. prosinca

ZAGREB, 5. prosinca 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 5. prosinca.

ZAGREB - Čelnici Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Središnjeg registra osiguranika održat će konferenciju za novinare na temu Hrvatska u EU: Sloboda kretanja radnika i sustav socijalne sigurnosti. Konferencija se održava u sklopu IPA 2009 twinning projekta "Jačanje administrativnih kapaciteta nadležnih tijela i provedbenih ustanova na području koordinacije sustava socijalne sigurnosti", vrijednog milijun eura (10,00 sati, Informacijski centar EU, Trg žrtava fašizma 6).

ZAGREB - Predstavnici Hamag-Investa na konferenciji za novinare predstavit će rezultate rada Hamaga u prvoj godini mandata te planovima za 2013. godinu (10,00 sati, Hamag-Invest, Gjure Deželića 7).

ZAGREB - U sklopu projekta EUforija održat će se šesta konferencija na temu "Poljoprivreda, ribarstvo, prehrambena industrija i šumarstvo" na kojoj će biti riječi o promjenama u poslovanju kada Hrvatska uđe u EU, sredstvima iz EU fondova itd. (9,00 sati, Muzej Mimara, Rooseveltov trg 5).

ZAGREB - Sindikat metalaca Hrvatske - Industrijski sindikat održat će konferenciju za novinare na temu agonije radnika Dalekovoda i neisplati plaća za listopad i studeni (11,30 sati, ispred Upravne zgrade Dalekovoda, Marijana Čavića 4).

ZAGREB - U organizaciji ceha trgovine Hrvatske obrtničke komore (HOK) održat će se 8. susret trgovaca na kojem će se razmotriti problematika trgovačke djelatnosti s posebnim naglaskom na aktualno stanje hrvatske trgovine i perspektive razvoja te strategiju opstanka male trgovine (11,00 sati, Matica hrvatskih obrtnika, Ilica 49).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙