FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Josipović čestitao Pahoru

ZAGREB, 3. prosinca 2012. (Hina) - Hrvatski predsjednik Ivo Josipović uputio je čestitku novoizabranom predsjedniku Republike Slovenije Borutu Pahoru, priopćio je u ponedjeljak Ured predsjednika RH.

"U ime građana Republike Hrvatske i u svoje osobno ime upućujem Vam najsrdačnije čestitke povodom Vaše pobjede na izborima za novog predsjednika Republike Slovenije. Želim Vam mnogo uspjeha u obavljanju Vaše odgovorne dužnosti, uvjeren da ćete i u predsjedničkom mandatu ustrajno raditi za svestrani napredak prijateljske Slovenije i za dobrobit svih njezinih građana", navodi se u čestitki.

"Dobrosusjedski odnosi i prijateljstvo naših dviju zemalja obilježeni su bliskošću, razumijevanjem i solidarnošću naših dvaju naroda kao i razgranatom suradnjom u nizu područja. Pred nama je povijesni trenutak kada će Republika Hrvatska postati punopravnom članicom Europske unije i kada će naše dvije države biti upućene na još čvršće i tješnje odnose u korist i na dobrobit svih naših građana", napisao je Josipović.

"Uvjeren sam da ćemo zajedničkim snagama i bliskom prijateljskom suradnjom u ovim teškim vremenima doprinijeti napretku i još jačem približavanju naših naroda. Nadam se da će po preuzimanju Vaše dužnosti biti prilike za naš skori susret", stoji u čestitki.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙