FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za subotu, 1. prosinca

ZAGREB, 1. prosinca 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za subotu, 1. prosinca koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - U povodu obilježavanja Svjetskog dana borbe protiv HIV / AIDS-a ministar zdravlja, Rajko Ostojić obići će info-štand Hrvatske udruge za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa na Cvjetnom trgu (12 sati). Cilj ovogodišnje akcije, koja se obilježava uz slogan "Voli i budi zdrav", podizanje je svijesti o rizicima i načinima prijenosa HIV infekcije, testiranju i mogućnostima liječenja. Ministar Ostojić će nakon obilaska šatora dati izjavu za medije (12,15 sati).

ZAGREB - Programska konvencija Hrvatske stranke prava (HSP). Na početku Programske konvencije HSP-a, koji je otvoren za medije, govorit će predsjednik stranke Daniel Srb. Nakon uvodnog govora konvencija će biti zatvorena za javnost (11 sati, u Kulturnom centru Dubrava).

ZAGREB - Socijaldemokratski forum žena SDP-a Hrvatske održava svoju 12. izvještajno-tematsku skupštinu (10,30 sati, hotel Four Points - Panorama).

OSIJEK - Uoči proslave Dana grada Osijeka, 2. prosinca, svečano će se otvoriti osječki Trg slobode, u čiju je obnovu uloženo 24 milijuna kuna. Podizanje gradskog stijega održat će se na novootvorenom trgu (17,45 sati).

VINKOVCI - Susret 18. kola Prve hrvatske nogometne lige, Cibalia - Zagreb (15).

SPLIT - Susret 11. kola košarkaške ABA lige, Split - Budućnost (21 sat).

Dežurni na desku FaH-a:

Damir Senčar

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙