FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 30. studenoga

ZAGREB, 30. studenoga 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 30. studenoga koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Nastavak sjednice Hrvatskog sabora. Sabor će sjednicu započeti raspravom o prijedlogu Zakona o potvrđivanju sporazuma između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Sjedinjenih Američkih Država o nabavi i razmjeni usluga, kojem je cilj utvrditi uvjete i postupke radi olakšanja pružanja logističke potpore, materijalnih sredstava i usluga tijekom zajedničkih vježbi i operacija ili u slučaju nepredviđenih okolnosti. (9.30 sati, Velika sabornica, Trg Svetog Marka 6).

ZAGREB - U Banskim dvorima održat će se treći sastanak pregovaračkih odbora Vlade i sindikata javnih službi o novom Temeljnom kolektivnom ugovoru (TKU) za službenike i namještenike u javnim službama. Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka, nakon koje su predviđene izjave za medije (12,00 sati, Banski dvori, Trg Sv. Marka 2).

ZAGREB - Konferencija "EU programi i fondovi nakon pristupanja RH u EU" kojom se obilježava završetak projekta "EU pokreni se!". Cilj projekta kojI je Hrvatska udruga poslodavaca posljednjih 12 mjeseci provodila u partnerstvu s Udrugom gradova RH, Hrvatskim savezom zadruga, medijskim partnerima 24sata i HINA, uz financijsku potporu Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj, bio je pružiti potporu hrvatskoj vladi i Delegaciji EU u RH u povećanju opće razine razumijevanja i informiranosti hrvatskih građana i poslovne zajednice o pitanjima povezanim uz pristupanje Republike Hrvatske Europskoj uniji. Na konferenciji u petak bit će predstavljeni rezultati projekta, među kojima i Praktični vodič za EU fondove za hrvatske korisnike, pripremljen u suradnji s Delegacijom EU u RH (10,30 sati, hotel Dubrovnik, dvorana Ban Zrinski, Gajeva 1).

KARLOVAC - Konferencija za novinare i potpisivanje Sporazuma o političkoj suradnji Gradske organizacije HDZ-a Grada Karlovca i Gradske organizacije HSS-a Karlovca te Županijskih organizacija Karlovačke županije HDZ-a i HSS -a. Potpisvanju sporazuma i konferenciji za novinare nazočiti će predsjednik HDZ-a, Tomislav Karamarko i HSS-a, Branko Hrg (11 sati, hotel Korana Srakovčić, Perivoj Josipa Vrbanića 8).

ZAGREB - Predstavnici sedam sindikata iz javnog sektora (Samostalnog sindikata zdravstva i socijalne skrbi, Hrvatskog liječničkog sindikata, Sindikata zaposlenika u djelatnostima socijalne skrbi, Sindikat zaposlenika u hrvatskom školstvu "Preporod", Hrvatskog sindikata djelatnika u kulturi, Nezavisnog sindikata zaposlenih u hrvatskom zdravstvenom osiguranju, Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika) održat će konferenciju za novinare na temu što je istina o pregovorima o temeljnom kolektivnom ugovoru za

javne službenike i namještenike (10,00 sati, Radnički dom, Trg kralja P. Krešimira IV).

ZAGREB - Svečana dodjela državnih nagrada za sport "Franjo Bučar" za 2012. godinu, a nagrade će uručiti ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović (Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Donje Svetice 32, 14 sati).

ZAPREŠIĆ - Susret 18. kola Prve hrvatske nogometne lige, Inter Zaprešić - Split (16.00 sati).

ZAGREB - Susret 18. kola Prve hrvatske nogometne lige, Dinamo - Lokomotiva (18.00 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Ivana Kutni

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙