FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 28. studenog

ZAGREB, 28. studenog 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 28. studenog koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Dvodnevnu međunarodnu konferenciju "Reforma pravosuđa i osnaživanje žrtava" koju organiziraju Ministarstvo pravosuđa i Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) otvorit će predsjednik Ivo Josipović, ministar pravosuđa Orsat Miljenić, stalna predstavnica UNDP-a u Hrvatskoj Louisa Vinton i šef Delegacije Europske unije u Hrvatskoj Paul Vandoren (9,30 sati, hotel Westin).

ZAGREB - Konferenciju za novinare na temu "Proračun" održat će predsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Tomislav Karamarko, saborski zastupnik Ivan Šuker i tajnik Odbora za gospodarstvo Goran Soldo (12,30 sati, Trg žrtava fašizma 4).

ZAGREB - Pravaški blok (HSP i HČSP) predstavit će kandidata za zagrebačkog gradonačelnika. Na konferenciji za novinare sudjelovat će i predsjednici HSP-a i HČSP-a, Daniel Srb i Josip Miljak (11 sati, prostorije Gradskog vijeća HSP-a, Žerjavićeva 10).

ZAGREB - HND kreće s organiziranjem tribina pod nazivom "Novinarska srijeda" koje će se baviti aktualnim problemima novinarstva, a tema prve je problem RPO-a u novinarstvu. Pokušat će se s raznih strana rasvijetliti što to znači za profesiju, za same novinare, krši li se tu zakon ili ne, što po tom pitanju mogu učiniti inspekcije rada i kakva su njihova iskustva, zašto poslodavcima odgovara sustav RPO-a. Na prvoj tribini sudjeluju profesor radnog prava s Pravnog fakulteta u Zagrebu Viktor Gotovac, pomoćnik ministra za poduzetništvo i obrt Stjepan Koraj, predsjednik Sindikata novinara Hrvatske Anton Filić, predsjednik Društva za zaštitu novinarskih autorskih prava Ivica Grčar (19 sati, HND, Perkovčeva 2).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne:Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙