FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sense Consulting počeo projekt pružanja savjetodavnih usluga u Armeniji

ZAGREB, 27. studenog 2012. (Hina) - Hrvatska konzultantska tvrtka specijalizirana za poslovno savjetovanje Sense Consulting tijekom iduće dvije godine, u projektu vrijednom 1,7 milijuna kuna, pružit će podršku Nacionalnom centru za regulativu Armenije u implementaciji pojednostavljenja administrativnog okruženja te će instalirati softversko rješenje e-Guillotine.

Projekt bi se trebao dovršiti do zime 2014. godine, navode iz Sense Consultinga dodajući da je Armenija šesnaesta država koja se odlučila za njihove usluge administrativnog pojednostavljenja.

Predsjednik uprave Sense Consultinga Vedran Antoljak smatra da su, s obzirom na količinu i kvalitetu projekata koje su do sada obavili, jedan od svjetskih lidera u tom segmentu, a da u našoj zemlji Vlada ne prepoznaje vrijednost koju mogu dodati razvoju gospodarstva i povećanju konkurentnosti Hrvatske.

U sklopu ugovora s vladom Armenije Sense Consulting će pružiti usluge podrške za pregled 17 sektora i industrija te provedbe reforme u ukupno 16 ministarstava, 10 središnjih regulatornih agencija te u glavnom gradu Erevanu.

Armenska vlada je stavila poseban naglasak na poboljšanje birokratskih procedura, transparentnost regulatornog sustava i informiranost poslovne zajednice i investitora, u čemu će jednu od glavnih uloga odigrati Sense Consultingovo softversko rješenje, navode iz te tvrtke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙